Stichting HASA

Stichting HASA ondersteunt statushouders jn Amsterdam. Vrijwilligers geven hen een warm welkom in hun nieuwe huis en helpen daar waar nodig is met huisraad en alles wat komt kijken bij de start van een nieuw leven in een nieuw huis.

Wij doen mee

Wijdoenmee.nu is een platform voor subsidie-aanvragen voor kleinschalige (particuliere) initiatieven van en voor vluchtelingen, ongedocumenteerden, asielzoekers en Statushouders in Nederland. De theatergroep is heel erg blij met de bijdrage van dit platform.
Meer into: www.wijdoenmee.nu

Bijlmerpark Theater

Theatergroep Light & Shadow wordt gesteund en gecoacht door de afdeling Art & Community van het Bijlmer Parktheater.  Het theater in Amsterdam Zuidoost geeft de groep mogelijkheden zich te ontwikkelen.
Binnenkort zal de try out en de première te boeken zijn via de website www.Bijlmerparktheater.nl

Websites voor mkb’ers

Websites voor mkb’ers levert websites aan zelfstandige ondernemers in het MKB. Naast websites op maat kun je bij hen een goedkope website laten maken in de vorm van een voordelig kant-en-klaar design. Dit wordt geleverd in combinatie met een compleet websitepakket, inclusief hosting.

Rashad Masoud

Rashad is een grafisch ontwerper uit Syrie en woonachtig in Amsterdam. Voor de theatergroep heeft hij logo’s en promotiemateriaal ontworpen.
Rashad is bereikbaar via 06 57666140.